Σας ενημερώνουμε για τις δράσεις τις οποίες θα διοργανώσει και στις οποίες θα συμμετάσχει το σχολείο μας στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου της 28ης Οκτωβρίου

Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2017

  • Στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου θα πραγματοποιηθεί γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Οι μαθητές θα προσέλθουν στις  9:30 π.μ. το πρωί χωρίς τσάντες και θα σχολάσουν στις 10:20π.μ..
  • Στις 10:45 π.μ. το Τμήμα της Σημαίας θα πρέπει να βρίσκεται στο σχολείο -με τα ρούχα της παρέλασης- για συμμετοχή στην επιμνημόσυνη δέηση στο Κοιμητήριο του Αγίου Γεωργίου. Τα παιδιά θα αποχωρήσουν για τα σπίτια τους αμέσως μετά το τέλος της τελετής, από το σχολείο.
  • Το Τμήμα της παρέλασης θα αναχωρήσει από το σχολείο για την κατάθεση στεφάνου στις 15:20. Πρώτα, θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο Μικρασιατικής Μνήμης και στη συνέχεια το τμήμα θα ακολουθήσει την πορεία της στεφάνωσης.  Οι μαθητές δεν θα επιστρέψουν στο σχολείο, θα αποχωρήσουν από την Πλατεία Μιαούλη, μετά το τέλος της στεφάνωσης.

Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2017

  • Το τμήμα της σημαίας -σημαιοφόρος και οι παραστάτες της 28ης Οκτωβρίου – θα πρέπει να βρίσκονται στις 10:15 π.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου για την επίσημη Δοξολογία.
  • Το τμήμα της παρέλασης στις 11:00 π.μ.  θα πρέπει να βρίσκεται πίσω από το Δημαρχείο για την παρέλαση.